2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Grafik Tasarım Bölümü Özel Yetenek Sınavları Devam Ediyor

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümüne ÖZEL YETENEK SINAVI ile alınacak öğrenci adaylarının başvuru koşulları, başvuru tarihleri ve sınav yönergeleri ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavı 15 Ekim 2020 Perşembe günü gerçekleşecektir.

Sınavımız ücretsiz olup, randevu ile gerçekleştirilecektir.

Grafik Tasarımı Bölümü Sınav Yönergesi

Grafik Tasarımı Bölümü özel yetenek sınavında çizim sınavı yapılacaktır.

Yetenek sınavına girecek adayların Covid-19 önlemleri kapsamında kişisel malzemelerini getirmeleri gerekmektedir.

Malzemeler:

35x50 resim kağıdı

Kurşun kalem

Silgi

Kağıt için altlık (duralit)

Sınav Tarihi 15 Ekim 2020 Perşembe

Sınav Başlangıç Saati: 11:00

Sınav Yeri: 1.Kat 109 Numaralı Derslik, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

Sınava giriş için gerekli belgeler;

• 2020 TYT'de herhangi bir puan türünde 150 puan barajını aşmış olduğunu gösteren sınav sonuç belgesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi

GSF Sekreterliği İletişim Bilgileri:

Fakülte Sekreteri: Caner Avcı

444 50 01-2017

E-posta: caner.avci@yeniyuzyil.edu.tr

• Özel Yetenek Sınavlarımız ücretsiz olup sınavdan 15 dakika önce belirtilen belgelerle 109 numaralı derslik önünde bulunmak gerekmektedir.
  • Sınav sonuçları adaylara kısa mesaj yolu ile bildirilecektir.

ÖNEMLİ DUYURU:

Pandemi nedeniyle sınav sınıflarında gün içerisinde düzenli olarak dezenfekte işlemi yapılacak ve sınıflar havalandırılacaktır.

Sınav süresince adayların maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ederiz.

Sınav Günü Bilgi ve Başvuru Merkezleri :

• Danışma,
  • 4. Kat Dekanlık Ofisi
  • Arş. Gör. Duygu Sezgin, E-posta: sezgin.duygu@yeniyuzyil.edu.tr
  • Arş. Gör. Ülkü Sönmez, E-posta: ulku.sonmez@yeniyuzyil.edu.tr

Grafik Tasarımı Bölümünün Kontenjan ve Burs Bilgileri:

Kontenjan: 40 Kişi

Öğrenim Ücreti: 12.970 TL (%50 Burs + %30 Sanata Destek Bursu eklenmiş ücret olup, sınavda başarılı olan tüm öğrencilerimiz bu burs üzerinden kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.)

Ayrıntılı Bilgi:

Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınan bölümler hakkında detaylı bilgiyi üniversitemizin 444 50 01 santral numarasından 2017 veya 1409 numaralı dâhili hatlarından alabilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi : 9.10.2020