Memur-Sen’e Bağlı BEM-BİR-SEN ile Üniversitemiz Arasında Protokol İmzalandı

Memur-Sen Konfederasyonu Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (İETT BEM-BİR-SEN) İstanbul 3 Numaralı Şubesi ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi arasında eğitim ücreti indirimi protokolü imzalandı.

Her iki kurum arasında yapılacak protokol için, İETT BEM-BİR-SEN 3 Numaralı Şube Başkanı Yakup Gündoğdu ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında BEM-BİR-Sen adına protokole 3 Numaralı Şube Başkanı Yakup Gündoğdu, Üniversitemiz adına da Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu imza attı.

İmzalanan protokol kapsamında, İETT BEM-BİR-SEN 3 Numaralı Şube bünyesindeki üyeler ile onların eş ve çocuklarına İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile Doktora Programlarında geçerli olmak üzere eğitim ücreti indirimi sağlanacak.

Yayınlanma Tarihi : 10.2.2020