İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Merkezi Öğrencilerimizin Hizmetinde

Öğrencilerimizin üniversite hayatları boyunca öz-farkındalıklarını arttırarak kendilerini geliştirmesini ve bu doğrultuda konusunda uzman kişilerle onları bir araya getirerek, kariyer haritalarını oluşturdukları bugünlerde, onları doğru yönlendirebilmeyi amaçlayan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Merkezi faaliyete girdi

Eğer hala özgeçmişinizi hazırlamadıysanız ya da doğru hazırlayıp hazırlamadığınızı bilmiyorsanız, staj yapacak yer bulamıyor veya yarı zamanlı çalışma/kısa zamanlı çalışma imkânları arıyorsanız, uzmanlık alanınızla ilgili sertifika/katılım belgesi alacağınız eğitimlere katılarak özgeçmişinizi zenginleştirmek istiyorsanız Kariyer Merkezimizle iletişime geçin.

Dr. Öğretim Üyesi Hande Özek Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Merkezi, kariyer hedeflerinize ilişkin tüm sorularınız için sizleri bekliyor.

Kariyer Merkezi iletişim:

Ana Bina Giriş Katı A19 No’lu oda

E-posta: kariyermerkezi@yeniyuzyil.edu.tr

Instagram: yyukariyer

Sorularla Kariyer Merkezi

1. Kariyer Merkezinin Ofisi nerededir?

C: Kariyer Merkezimiz İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Cevizlibağ Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi Ana Bina A 19 numaralı ofiste hizmet vermektedir.

1. Kariyer Merkezinde hangi konularda hizmet verilmektedir?

C: Kariyer Merkezimizde mentörlük programları, staj ve iş imkânları, kariyer günleri gibi konularda hizmet verilmektedir.

1. Kariyer Merkezinden kimler faydalanabilirler?

C: Tüm öğrencilerimiz ve mezunlarımız faydalanabilirler.

1. Kariyer Merkezinden randevu almak gerekir mi? Randevu nasıl alınır?

C: Randevu almak gereklidir. Randevu ‘YYUKariyer’ isimli Instagram profilimiz üzerinden veya  kariyermerkezi@yeniyuzyil.edu.tr elektronik posta adresimiz üzerinden alınabilmektedir.

1. Kariyer danışmanlığı süreci nasıl işlemektedir?

C:  Öğrencilerimiz randevu ile belirlenen gün ve saatte Kariyer Merkezimize geldikten sonra, ihtiyaçlarına ve sorularına göre danışmanlarımız tarafından yönlendirilmektedirler.

1. Kariyer Merkezinin staj ve iş imkânları konularında işlevleri var mıdır varsa nelerdir?

C:  Kariyer Merkezimizin kuruluş amaçlarından biri de staj ve iş imkânları konularında öğrencilerimize yardımcı olmaktır. Bu çerçevede öğrencilerimize mentörlük sağlamamızın yanı sıra şirketlerden gelen taleplere göre çeşitli staj ve iş imkânlarına başvurmalarını da sağlamaktayız.

1. Kariyer Merkezinde CV hazırlama ve işe giriş mülakatları hakkında bilgiler verilmekte midir?

C: Kariyer Merkezimizde CV hazırlama ile ilgili hazırladığımız broşürler mevcuttur. Öğrencilerimiz konuya ilişkin olarak merak ettikleri tüm soruların cevaplarını A19 numaralı ofisimize gelerek öğrenebilirler.

1. Kariyer Merkezinin düzenlediği etkinlikler var mı?

Öğrencilerimizin uzmanlık kazanmak istedikleri alanlarda profesyonelleri dinleyebilecekleri ve onlara sorular yöneltebilecekleri konferans ve paneller yapılmakta ve bunlar hem İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi’nin hem de Kariyer Merkezimizin sosyal medya hesaplarında duyurulmaktadır.

Yayınlanma Tarihi : 6.2.2020