Anasayfa / Akademik / Yüksekokullar
Aktivite ve Duyurular
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Acar Çiftçi'nin Makalesi Journal of Qualitative Research in Education'da Yayımlandı
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Acar Çiftçi'nin "Student Experiences on Emergency Synchronous Online Teaching in Higher Education" başlıklı makalesi Journal of Qualitative Research in Education'un 30. sayısında yayınlandı.

Yayınlanma Tarihi : 4.4.2022
Erken Çocuklukta Yaratıcı Kavram Oyuncakları Sergisi Açıldı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programı II. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Erken Çocuklukta Yaratıcı Kavram Oyuncakları Sergisi İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi fuayesinde açıldı.

Açılışa Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya ve Prof. Dr. Emir Tan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Çocuk Gelişiminde Sanat ve Yaratıcılık Dersi kapsamında Öğr. Gör. Y. Zehra Salıkutluk Yıldız'ın koordinatörlüğünde hazırlanan projede, öğrenciler 0-6 yaş çocuklarda duyu bütünleme, eşleştirme, program kodlama, zeka oyunları, algı kavramı, drama ve oyunculuk konularında çalışmalarını sergilediler.

Yayınlanma Tarihi : 23.12.2021
Öğr. Gör. Dr. Nurgül Arpag Sözel Bildiri İkincilik Ödülüne Layık Görüldü

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı & Ameliyathane Hizmetleri Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Nurgül ARPAG “Genel cerrahi hemşirelerinin kliniklerde uygulanan ERAS (Cerrahi sonrası hızlandırılmış iyileşme) protokolü uygulamalarına ilişkin değerlendirmeleri” başlıklı araştırması ile  09-12 Eylül tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilen 15.Türk Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Kongresi & 6. Hepato Pankreato Bilier Cerrahi Hemşireliği Kongresi’nde Sözel Bildiri İkincilik Ödülü’ne layık görülmüştür.

Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 28.9.2021
2021-2022 Güz Yarıyılı Haftalık Ders Programları
Yayınlanma Tarihi : 21.9.2021
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Yaz Okulu Haftalık Ders Programı
Yayınlanma Tarihi : 14.7.2021
SHMYO Kariyer Günleri
Yayınlanma Tarihi : 16.6.2021
SHMYO 1.Ulusal Öğrenci Kongresi
Yayınlanma Tarihi : 25.5.2021
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tek Ders ve Üç Ders Sınavları Hakkında

2019-2020 Eğitim-Öğretim Bahar dönemi tek ders ve üç ders sınavlarının ve dilekçelerin verilme tarihlerinin aşağıdaki gibi belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

* 02.07.2020 - Tek/Üç ders sınavı dilekçelerinin son teslimi, (İlgili Program Başkanına teslim edilecek)

* 08-09.07.2020 - Tek/Üç ders sınavlarının yapılmasına karar verilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 19.6.2020