Anasayfa / Akademik / Yüksekokullar / MYO
Aktivite ve Duyurular
Adalet Programı İstanbul Barosun’dan Avukat Filiz Kahraman’ı Ağırladı

Meslek Yüksekokulu Adalet Programı  Öğr. Gör. Dr. Orhan Göktepe tarafından verilen “ İcra İflas Hukuku” dersine konuşmacı olarak İstanbul Barosun’dan Avukat Filiz Kahraman katıldı.

20 Nisan 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilen söyleşiye Adalet Programı 2. Sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.  Konuşmacı Av. Filiz Kahraman;  icra-iflas işlemlerinin icra dairelerinde uygulamasında karşılaşılan sorunlara değindi.  Ayrıca Kahraman;  icra takip işlemleriyle yoğun olarak çalışan hukuk bürolarının istihdam edeceği bölüm öğrencilerinden beklentilerinin neler olduğunu anlattı. Kahraman;  çalışma hayatına atılacak Adalet Programı 2. Sınıf öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı ve çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin de sorularını cevaplayan Av. Filiz Kahraman; özellikle icra iflas hukuku alanında çalışacak Adalet Programı öğrencilerine işleyiş hakkında önemli bilgiler verdi.

Söyleşi sonrasında Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erol Ülgen’i de makamında ziyaret eden Av. Filiz Kahraman’a, MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erol Ülgen ve MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebru Hançer tarafından söyleşiye katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 25.4.2022
Dr. Orhan Göktepe, Uluslararası Küresel Güç Sempozyumuna Katıldı

Meslek Yüksekokulu  Adalet Programı Öğr. Gör. Dr. Orhan GÖKTEPE, 08 Ekim 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen, Uluslararası Küresel Güç Sempozyumuna (International Symposium, “Global Migration Phenomenon”) katıldı.

Çevrim içi gerçekleştirilen sempozyumda Dr. Orhan GÖKTEPE,  “Küresel Göç Olgusunda Türkiye Örneği” başlıklı bir bildirini sundu.

Yayınlanma Tarihi : 1.12.2021
Dr. Orhan Göktepe Uluslararası Modern Bilimsel Çalışmalar Kongresine Katıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Öğr. Gör. Dr. Orhan GÖKTEPE, 20-22 Eylül 2021 tarihinde Beyrut/Lübnan’da gerçekleştirilen, 6. Uluslararası Modern Bilimsel Çalışmalar Kongresi’ne (International Conference on Contemporary Scientific Studies-VI) katıldı.

Çevrim içi gerçekleştirilen konferansta  Dr. Orhan Göktepe,  “Uluslararası İlişkilerde Kuvvet Kullanım Yasağının Geçerliliği” başlıklı bir bildiri sundu.

Yayınlanma Tarihi : 1.12.2021
Öğr. Gör. Dr. Orhan Göktepe 6. Uluslararası Modern Bilimsel Çalışmalar Kongresi’ne Bildiri Sundu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Öğr. Gör. Dr. Orhan GÖKTEPE, 20-22 Eylül 2021 tarihinde Beyrut/Lübnan’da gerçekleştirilen, 6. Uluslararası Modern Bilimsel Çalışmalar Kongresi’ne bir bildiri sunumu ile katıldı.

Yayınlanma Tarihi : 24.9.2021