Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Güzel Sanatlar Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Güzel Sanatlar Fakültesi Burs Sınavı Sonuçları Açıklanmıştır

Listede ismi yer alan tüm öğrencilerimizin hak mağduriyetine uğramamak için 10.09.2019 Salı günü mesai bitimine kadar kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Sahne Sanatları Bölümü Burs Sınavı Sonuçları

Grafik Tasarım Bölümü Burs Sınavı Sonuçları
Yayınlanma Tarihi : 4.9.2019
Güzel Sanatlar Fakültesi %100 Bursluluk Sınavı

Grafik Tasarım %100 Bursluluk Sınavı 28 Ağustos Çarşamba Günü saat 11:00’de 1. Kat 109 numaralı derslikte yapılacaktır. Sınav esnasında duralit ve kağıt okulumuz tarafından temin edilecektir. Diğer malzemeleri öğrencilerin getirmesi gerekmektedir. Sadece ön kayıt ve kesin kayıt yaptıranlar sınava katılabilir.

Sahne Sanatları %100 Bursluluk Sınavı 28 Ağustos Çarşamba Günü saat 11:00’de -1. Kat Alev Ofluoğlu Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Sınav oyunculuk ve ses olmak üzere 2 aşamadan oluşacaktır. Oyunculuk için 1 tirat (komedi) hazırlanması gerekmektedir. Sadece ön kayıt ve kesin kayıt yaptıranlar sınava katılabilir.

Yayınlanma Tarihi : 20.8.2019
Serbest Fırça II Sergisinin Açılışı Yapıldı
title

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ve Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı’nın yaptığı “Serbest Fırça II” isimli serginin açılışı yapıldı.

Açılışa Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Tuna, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Özbalcı, sergiye ilişkin yaptığı açıklamada “1.Sınıf öğrencilerimiz, ‘Temel Tasarım Dersi’ kapsamında film afişlerini akrilik tekniği ile yeniden yorumlarken, 2.sınıf öğrencilerimiz ise; ‘Bireysel Proje Dersi’ kapsamında çeşitli broşürleri akrilik tekniği ile yeniden özgün bir biçimde yorumladılar. Projelerimiz Mayıs ayı sonuna kadar -1 Koridor Galeri’de sergilenecek” dedi.

Yayınlanma Tarihi : 14.5.2019
“Olay Yeri” Kartal Belediyesi’nin Konuğu Oldu
title

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Handan Bayındır Tuna yönetmenliğinde sahnelenen Dario Fo’nun “Olay Yeri” isimli oyunu Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde 27 Nisan Cumartesi günü geniş bir seyirci kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Çeşitli boyutlarıyla kadına şiddet konusunun ele alındığı oyunda Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri yer aldı.

Oyuncu olarak İrem Korkmaz, Ceylin Üstündağ, Yeşim Türkmen ve Sıdıka Yıldırım yer alırken Samet Kerim Akan ışıkta, Görkem Kalafat, Nehir Gündüz, Cenk Oğurtanı, Seda Dinçay ve Mustafa Çevik  görsel efekt ve müzikte, Nehir Gündüz ise afiş tasarımında görev aldı.

Yayınlanma Tarihi : 27.4.2019
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17