Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Eczacılık Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi 5-7 Mayıs 2021 Kariyer Fuarı Eczacılık Fakültesi Etkinlikleri

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi olarak Üniversitemizin Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen 5-7 Mayıs 2021 tarihindeki Kariyer Fuarına 8 Farklı Etkinlik ile katılım sağlanmıştır. Eczane ve ilaç sektöründe uzman konuklarımız ve ayrıca fakültemizden mezun eczacılarımız  kariyer ve iş deneyimlerini, kariyer planlamalarında ve iş başvurularında dikkat edilmesi gereken konuları, yetkinlikleri ve kurumsal beklentileri tüm üniversite öğrencilerimiz ile paylaşmışlardır.

Toplantı Moderatörlüklerini Eczacılık Fakültesi öğrencilerimizden İrem ABAY, Gamze AVCI, Tuğba AYDIN, R. Şule CENGİZ, Deniz GÜL, Merve Ecem EFE, Dilara KURTGÖZÜ, İrem SEZGİNER, M. Mert TATLI, Selin Nur YALÇINKAYA, Gökberk YILMAZ ve ayrıca Fen Edebiyat Fakültesi öğrencimiz Ümit DEMİRTEKİN’in yaptığı Kariyer Fuarında, İlaç Endüstrisi ve Eczane Eczacısı davetli konuşmacılarımız aşağıda sunulmuştur:

• Ecz. Onur TURAL , Hasta Güvenliği Uzmanı

NOVARTİS Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş

• Ecz. Beyza ESEN, Tüketici Sağlığı Medikal Müdürü

Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Tic A.Ş.

• Ecz. Meltem TÜRKER ERGÜL

MELTEM TÜRKER  Eczanesi, Çanakkale

• Meltem Tezcan KOÇOĞLU, Ar-Ge CMC ve Proje Yönetimi Yöneticisi
  • Kader PEKER, İnsan Kaynakları Uzmanı

Pharmactive İlaç

• Ecz. Ertan ÇİFTÇİ

CEVİZLİBAĞ Eczanesi, İstanbul

• Ecz. Necla Kamer COŞKUN

LİMON Eczanesi, Samsun

• Ecz. Asuman ÇAKIROĞU

YONCA Eczanesi, İstanbul

• Ecz. Tuba KARAARSLAN, Ruhsatlandırma Ürün Lideri, GLP1 Obezite

Novo Nordisk Türkiye

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Kariyer Fuarı ile ilgili detaylı bilgilere üniversitemizin https://kariyermerkezi.yeniyuzyil.edu.tr/   linkinden ulaşılabilir.

Tüm davetli konuklarımıza ve ayrıca sektörel olarak Kariyer Fuarına gösterdikleri ilgi ve destek için   İEİS   “İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası”na teşekkürlerimizi sunarız.

Kariyer Fuarı etkinliğinde Eczacılık Fakültesine ait tanıtım afişleri ve Eczacılık Fakültesi Öğrenci Klubü Instagram sosyal medya duyuruları öğrencilerimiz Gamze AVCI ve Selin Nur YALÇINKAYA tarafından yapılmıştır.

Yayınlanma Tarihi : 5.5.2021
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Proje Sunumları

Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında YÖK Yürütme Kurulunun kararları doğrultusunda, tüm üniversitelerde olduğu gibi İstanbul Yeni Yüzyıl Eczacılık Fakültesi’nde de uzaktan (online) eğitime 16 Mart 2020 tarihinden itibaren geçiş yapıldı. Bu zorlu süreçte öğrencilerimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Projelerini online olarak sundular ve mezuniyetlerini başarıyla tamamladılar.

Mezunlarımızdan Eczacı Diyetisyen Aybüke GÜRBÜZ, bu dönemde Mezuniyet Projesini tamamlayarak online sınavını başarıyla geçen öğrencilerimizden biri oldu.

Yayınlanma Tarihi : 9.10.2020
25 Eylül Dünya Eczacılık Günü Kutlaması Hakkında
Sevgili Akademisyenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz, Sevgili Mezunlarımız ve Tüm Eczacılarımız, 25 Eylül 2020 Dünya Eczacılık gününüz kutlu olsun.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi
Eczacılık Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. İmer OKAR
Yayınlanma Tarihi : 25.9.2020
Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu Çalıştayı’na Katıldık

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenci Delegeleri, Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu Çalıştayına katıldı.

Türkiye ve Kıbrıs Eczacılık Fakültelerinden 150 Gençlik Komisyonu delegesinin katıldığı Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu Çalıştayı, 28 Şubat 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Çalıştay’a İYYÜ Eczacılık Fakültesi TEBGK Temsilcileri Gökberk YILMAZ, Ezgi DOĞAN, İhsan ŞEN ve Gamze AVCI katılım sağladı.

Çalıştayda delege öğrencilerimiz TEB başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ve TEB Yönetimi ile bir araya gelerek meslek birliklerini tanıma fırsatı yakalarken, genç eczacı adayları olarak interaktif şekilde Eczacılık mesleğinin sorunları ve çözüm önerilerine dair bilgi fırtınası ve poster sunumları yaptılar.

Yayınlanma Tarihi : 9.3.2020