Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Fen Edebiyat Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
“Communication And Cultural Diversity” Başlıklı Panel Düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümleri tarafından düzenlenen  "Communication and Cultural Diversity" başlıklı panel, 24 Mayıs 2022 tarihinde Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Olgahan Bakşi Yalçın'ın moderatörlüğünde  gerçekleştirilen panele Doç. Dr. Saman Hashemipour, Dr. Öğr. Üyesi Ali Mohammadi, Dr. Öğr. Üyesi Asghar Heidari, Dr. Artur Urbaniak, Dr. Marcin Krawczak, Dr. Maciej Buczowski ve Dr. Zofia Moros-Palys katılım sağladı.

Yayınlanma Tarihi : 25.5.2022
Prof. Dr. Günseli İşçi Avrupa Dilleri ve Kültürleri Merkezi'nin Düzenlediği Konferansa Katıldı
Prof. Dr. Günseli İşçi Ege Üniversitesi, Avrupa Dilleri ve Kültürleri Merkezi tarafından düzenlenen konferansta "Metadramatic Construction of Shakespeare's Plays" başlığı altında, Shakespeare'in eserlerinde üstkurmacanın işlevi üzerine konuştu.
Yayınlanma Tarihi : 25.4.2022
İstanbul Yeni Yüzyıl Journal of Philology Dergisinin 1. Sayısı Yayımlandı
Yayınlanma Tarihi : 4.4.2022
Modernism, Postmodernism And What's Next İsimli Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümleri tarafından düzenlenen  "Modernism, Postmodernism and What's Next?" başlıklı konferans, 11 Mart 2022 tarihinde düzenlendi.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Günseli İşçi, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı konferansın moderatörlüğünü İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Olgahan Bakşi Yalçın yaparken konferansın sunumunu ise Prof. Clifford Endres gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi : 18.3.2022