Anasayfa / Akademik / Fakülteler / İletişim Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Fotoğraf Nereye Paneli

PhotoMaraton İstanbul 2020 kapsamında Youtube üzerinden canlı yayınla “Fotoğraf Nereye Paneli” düzenlenecek.

Murat Gür moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panele, üniversitemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Özlem Vargün’ün yanı sıra, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Özer Kanburoğlu ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Ersin Berk katılacak.

20 Aralık Pazar günü saat 18:00’de gerçekleştirilecek olan panele, “photomaraton” Youtube kanalından ulaşılabilir.

Etkinlik afişi için tıklayınız

Yayınlanma Tarihi : 16.12.2020
Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğrencimiz Yarışmadan İki Ödülle Döndü

Görsel İletişim Tasarım Bölümü öğrencimiz Fatih Orhan, 5. Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) Ödülleri’nde iki farklı kategoride ödül kazanma başarısını gösterdi.

ARED Ödülleri’nde “Denizbank Gelecek Vadeden Tasarımcı” ve “Birol Fedai Mansiyon Ödülü” kategorilerinde yarışan Orhan, Denizbank için hazırladığı fuar standı projesi ile ikinci olurken yine Denizbank için hazırladığı totem projesiyle de Birol Fedai Mansiyon Ödülü’nün sahibi oldu. Fatih Orhan ödülünü alırken “Yarışmayı bölüm başkanımdan duydum ve şansımı denemek istedim. Bize bu fırsatı sunduğunuz için çok teşekkür ederim, burada olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve emeklerini takdir ediyorum. İkinci olmak geleceğim açısından çok iyi bir sonuç, bana iyi imkânlar tanıyacağını düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

5. Yılında, “En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü” ve “DenizBank Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen ARED Ödülleri’nin altıncısı için çalışmalar önümüzdeki sene başlayacak ve kazananlar yine 3-6 Aralık 2020’de gerçekleşecek olan FESPA Eurasia 2020’de açıklanacak.

Yayınlanma Tarihi : 15.10.2020
ZBrush Eğitimi İçin Toplantı Yapıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde verilmesi planlanan ZBrush Eğitimi için toplantı düzenlendi.

Toplantıya, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün, Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Erdoğan ve Tasarım Kulübü Üyeleri katıldı.

Füsun Turcan Elmasoğlu Kitap Kapağı Tasarımını Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında Füsun Turcan Elmasoğlu’nu konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 21 Kasım 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide Füsun Turcan Elmasoğlu, kitap kapağı tasarımı hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Yayınlanma Tarihi : 7.1.2020
Medina Turgul DBB Ajansın Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında Medina Turgul DBB Ajansın Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan’ı konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 6 Aralık 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide, Medina Turgul DBB ajansın yönetici kreatif direktörü Ertuğ Tuğalan, ‘Önce Bizi, Sonra Milyonları Etkileyen Fikirler’ konulu sunumunu yaptı.

İllustrator Ethem Onur Bilgiç ve İllustrator Murat Kalkavan Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında İllustrator Ethem Onur Bilgiç ve İllustrator Murat Kalkavan’ı konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 12 Aralık 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide İllustrator Ethem Onur Bilgiç ve İllustrator Murat Kalkavan sektöre ve iş yaşamına ilişkin öğrencilerle bilgilerini paylaştı.

Berkay Dağlar İllüstratör Olmak İçin Neler Yapılması Gerektiğini Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında Berkay Dağlar’ı konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 6 Aralık 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide Berkay Dağlar ‘İllüstratör’ olmak için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Konuğumuz Yılmaz Erdoğan, Z Brush Eğitimi Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında Yılmaz Erdoğan’ı konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 23 Kasım 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide, Yılmaz Erdoğan öğrencilere Z Brush eğitimi verdi.