İyi Seyirler / Enjoy Watching Sergisi Açıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünün "İyi Seyirler/Enjoy Watching" isimli Sergisi, Rektör Prof. Dr. Yaşar HACISALİHOĞLU, Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi OFLUOĞLU, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla Galeri Yeni Yüzyıl’da açıldı.

Sergi; Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı Aria’nın Temel Tasarım, Deneysel Sanat Atölyesi, Yaratıcılık: Metin, Görüntü ve Ses derslerinde Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan oluşuyor.

Renk, çizgi, desen ve plak üzerine çalışmalar; İYYÜ (İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi) adından oluşan harflerin, resim sanatından önemli örneklerle düzenlenmesi ve 1948 yapımı Bisiklet Hırsızları/Bicycle Thieves filminden alınmış karelerin  dijital ortamda renklendirilip yeniden yorumlanmasıyla oluşturuldu.

Sergi 27 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yayınlanma Tarihi : 20.5.2022