2021-2022 Yılı Sahne Sanatları (Oyunculuk) Bölümü Özel Yetenek Sınavları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümüne ÖZEL YETENEK SINAVI ile alınacak öğrenci adayları için başvuru koşulları, başvuru tarihleri ve sınav yönergeleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Özel Yetenek Sınavı

05. 08. 2021 Perşembe günü 11:00’de ve Ağustos ayı boyunca her Perşembe

aynı saatte, alanında uzman seçici kurulun katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Sahne Sanatları Bölümü (Oyunculuk) Sınav Yönergesi

Sahne Sanatları Bölümü özel yetenek sınavına girecek adayların Türk ve dünya tiyatro literatüründen seçkin eserlerden alınmış bir trajedi türünde ve bir komedi türünde iki tirat, bir şiir ve bir şarkı hazırlamaları gerekmektedir. Bu sunumların ardından kulak-şan sınavı yapılacaktır.

Sınava girecek adayların rahat kıyafet giymesi önerilir.

Sınav Tarihleri: 5 Ağustos’tan itibaren her Perşembe

Sınav Başlangıç Saati: 11:00

Sınav Yeri:-1. Kat Alev Ofluoğlu Konferans Salonu, Cevizlibağ Topkapı Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi

• Sınav başvurusu için Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreterliği’nden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

GSF Sekreterliği İletişim Bilgileri:

Fakülte Sekreteri: Tuğba Deveci

444 50 01-2017

E-posta: tugba.deveci@yeniyuzyil.edu.tr

• Özel Yetenek Sınavlarımız ücretsiz olup sınavdan 30 dakika önce yukarıda belirtilen belgelerle sınav noktasında bulunulması gerekmektedir.

Sınava giriş için gerekli belgeler;

• 2021 TYT'de herhangi bir puan türünde 150 puan barajını aşmış olduğunu gösteren sınav sonuç belgesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi

NOTLAR:

• Sınav sonuçları adaylara kısa mesaj yolu ile bildirilecektir.
  • Gün içerisinde düzenli olarak dezenfekte işlemi yapılacak ve salon havalandırılacaktır.
  • Sınav süresince adayların hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ederiz.
  • Sınav başvuruları ile ilgili diğer tüm duyurular üniversitemizin web sayfasında yayınlanacaktır. Adayların güncel olarak yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Sınav Günü Bilgi ve Başvuru Merkezleri:

Yayınlanma Tarihi : 14.7.2021