Anasayfa / Akademik / Yüksekokullar / MYO
Aktivite ve Duyurular
Film Sokağı Stüdyolarındaydık

Radyo-TV Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi ve Görüntü Yönetmeni Turhan Yavuz ve Öğr. Gör. Semra Tüplek, Radyo-TV Programcılığı Programı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileriyle birlikte Film Sokağı Stüdyolarını ziyaret etti.

Film Sokağı İşletmecisi Cihan Aydın, öğrencilerimize Türkiye’de birçok reklam filminin çekildiği stüdyoları tanıttı.  İstiklal Caddesi platosunun bulunduğu koridoru, tarihi kamera ve ışıklarıyla adeta sinema tarihine ışık tutan Film sokağı stüdyolarını gezen öğrencilerimiz aynı zamanda gerçek bir film stüdyosunda profesyonel ekipmanları tanıma fırsatı buldu.

Yıllardır Film sokağında çekilen tüm reklamların, programların, filmlerin dekor ve boyama işlerini yapan Samet Kocaoğlan namı diğer Cabbar Usta ile tanışan öğrenciler, Film Sokağı’nın tarihini kendisinden dinleme fırsatı buldu.

Yayınlanma Tarihi : 16.4.2022
Başarı Nedir, Nasıl Elde Edilir Söyleşisi

Yönetici İnsan Danışmanlık Hizmetleri kurucusu Erman KAVLAK, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

‘‘Başarı Nedir, Nasıl Elde Edilir?’’ konulu söyleşi 27.12.2021 Pazartesi günü saat 11:00’de gerçekleşti. Erman KAVLAK, geçmişten günümüze verdiği örneklerle başarının hangi temellere bağlı olduğunu anlattı.

Söyleşi sonunda Erman KAVLAK’a katılımından dolayı MYO Mudur Yardımcısı/Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Ebru HANÇER tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 28.12.2021
Beyaz Badem Events Kurucusu Burcu Bayramoğlu Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programcılığı Programı, Etkinlik Yönetimi dersinde Beyaz Badem Events Kurucusu Burcu Bayramoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Uluslararası ve ulusal etkinlik ve organizasyon yönetimi süreçleri ve teknolojik gelişmelerin etkinlik yönetimi sürecine etkisi üzerine gerçekleştirilen söyleşi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Gülsün Sarıoğlu Atalay’ın etkinlik yönetimi dersinde öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Etkinliğin sonunda öğrenciler Burcu Bayramoğlu ekibinin gerçekleştireceği etkinlik ve organizasyonlar da görev alma sözü aldılar.

Yayınlanma Tarihi : 11.10.2021
Global Magic Brand'in Kurucusu Ömer Şengüler ‘Marka’ Konusunu Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, Global Magic Brand'in kurucusu ve Marka Ol Emi? Kitabının yazarı  Ömer Şengüler’i konuk etti.

Söyleşide  Şirketlerin Marka Politikası, Marka Kentler, Reklam Yapmadan Nasıl Marka Olunur?, Bir Türk Markası Nasıl Küreselleşir? konuları ele alındı.

Söyleyişi sonunda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ebru Hançer ve Öğretim Görevlisi Aydan Varol Şentürk tarafından Ömer Şengüler’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 19.12.2019