Anasayfa / Akademik / Fakülteler / İletişim Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
ZBrush Eğitimi İçin Toplantı Yapıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde verilmesi planlanan ZBrush Eğitimi için toplantı düzenlendi.

Toplantıya, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün, Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Erdoğan ve Tasarım Kulübü Üyeleri katıldı.

Füsun Turcan Elmasoğlu Kitap Kapağı Tasarımını Anlattı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında Füsun Turcan Elmasoğlu’nu konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 21 Kasım 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide Füsun Turcan Elmasoğlu, kitap kapağı tasarımı hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Yayınlanma Tarihi : 7.1.2020
Medina Turgul DBB Ajansın Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında Medina Turgul DBB Ajansın Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan’ı konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 6 Aralık 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide, Medina Turgul DBB ajansın yönetici kreatif direktörü Ertuğ Tuğalan, ‘Önce Bizi, Sonra Milyonları Etkileyen Fikirler’ konulu sunumunu yaptı.

İllustrator Ethem Onur Bilgiç ve İllustrator Murat Kalkavan Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, ‘Galeri Sohbetleri’ kapsamında İllustrator Ethem Onur Bilgiç ve İllustrator Murat Kalkavan’ı konuk etti.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Vargün ve Tasarım Kulübü üyelerinin katılımıyla 12 Aralık 2019 Tarihinde düzenlenen söyleşide İllustrator Ethem Onur Bilgiç ve İllustrator Murat Kalkavan sektöre ve iş yaşamına ilişkin öğrencilerle bilgilerini paylaştı.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14