Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Sağlık Bilimleri Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Arş. Gör. İpek Nazlı 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresine Katıldı

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi İpek Nazlı 25-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Isparta  Süleyman Demirel Üniversitesi’nde düzenlenen 30. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi’ne, “Örgütsel Maneviyat ve Psikolojik Sermayenin Duygusal Emek ve Stresle Başa Çıkma Üzerindeki Etkisi” adlı sözlü bildiri sunumuyla katılım sağladı.

Yayınlanma Tarihi : 31.5.2022
Sağlık Yönetimi Paneli ve Kalem Töreni

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü kapsamında “Sağlık Yönetimi Paneli ve Kalem Töreni” isimli bir panel düzenledi.

Panelde, mezun olduktan sonra iş bulma süreçleri ve Covid 19 pandemi sürecinde sağlık yönetiminin önemine dair deneyimler paylaşıldı. Etkinliğin sonunda, mezunlarımıza kalemleri Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Resul İZMİRLİ ve Prof. Dr. Ömer Rona TURANLI tarafından takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 27.12.2021
Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerinden “Kan ve Kök Hücre Bağışı” Projesi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri Üniversite Kültürü dersi ödevi kapsamında “ Kan ve Kök Hücre Bağışı” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Öğrencilerimiz, “Lösemili Çocuklar Farkındalık Haftası” dolayısıyla Eyüp Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrencilere kan ve kök hücre bağışının önemini anlatan bir seminer verdiler.

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2019
Öğrencilerimizden “Barış Pınarı Harekâtı Askerlerine Mektup” Projesi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri Barış Pınarı Harekâtı için Suriye’de bulunan askerlerimiz için mektup projesi gerçekleştirdi.

Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, Üniversite Kültürü dersi kapsamında bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, Bahçelievler Kumport Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin yazdığı mektupları Suriye’deki askerlerimize teslim edilmek üzere Şanlıurfa Akçakale’ye gönderdiler.

Öğrenciler yazdıkları mektupta ‘askerlerimizi çok sevdiklerini’ ve ‘onların arkasında 80 milyon kalp olduğunu’ vurguladılar.

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2019