Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Fen Edebiyat Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Psikoloji Bölümü Öğrencilerinin Koro Çalışması

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Psikoloji Kulübü ve Müzik Kulübü işbirliğiyle; Şef Ömer Yusuf Topçu ve Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevin Eracar’ın koordinatörlüğünde koro çalışması düzenlendi.

Link 1: https://www.youtube.com/watch?v=aiPvS7fPRZE&feature=youtu.be

Link 2: https://www.youtube.com/watch?v=dCbR00evBiQ

Yayınlanma Tarihi : 1.2.2022

Psikoloji Bölümü dördüncü sınıf zorunlu dersi olan Sosyal Sorumluluk Projesi dersi çıktıları ve Psikoloji Kulübü ortaklaşa çalışması olarak düzenlenen Sosyal Sorumluluğa Yeniden Bakış 2021: Toplumsal Ruh Sağlığı için Sosyal Zorunluluk” başlıklı sempozyum, 30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 09:00'da Microsoft Teams üzerinden gerçekleşmiştir. İlgili etkinlik T. C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Sarıkaya, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Günseli İşçi ve Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevin Eracar’ın katılımlarıyla 15.00’a kadar devam etmiştir.

Toplantı Kaydına Erişim Linki:

Link 1

Link 2

Yayınlanma Tarihi : 28.1.2022
Psikoloji Bölümü Mezunlar Platformu

Değerli Psikoloji Bölümü Mezunlarımız,

Sizlere faaliyete geçirmeye hazırlandığımız "Mezunlar Platformu"nun duyurusunu yapmak istiyoruz. Psikoloji bölümü olarak, üniversitemizden mezun olmuş meslektaşlarımızla bölümümüz ve öğrencilerimiz arasında mesleki teması sağlamak, mesleki alanda karşılaşılabilecek her türlü zorlukta birlikte düşünebilmek amacıyla mezuniyet sonrası tecrübelerinizi, ihtiyaçlarınızı konuşabileceğimiz; birbirimizle etkileşim halinde olabileceğimiz bir platform kurmaya karar verdik. Bu platformla; network ağı oluşturulabilmesi için bir alan sağlamayı, iş/staj ilanlarının paylaşılmasıyla işbirliğini artırmayı, mezunlarımızın deneyimlerini aktarmaları için uygun bir ortam sağlamayı, arzu edildiği takdirde çeşitli çalışma gruplarının oluşturulmasını ve mesleki etkinlik planlamalarının yapılmasını hedefliyoruz.

Etkinlik ve çalışma grupları konusunda sizlerin de önerilerinize açık olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu amaçlarla kurmayı planladığımız platform MICROSOFT TEAMS üzerinden oluşturulacaktır. Bu platformda yer almak istiyorsanız duyuruda ekli olan formu doldurarak sizin adınıza Microsoft Teams’te bir hesap açılmasına onay verebilirsiniz, formu doldurduktan sonra giriş bilgileriniz okul tarafından size ulaştırılıyor olacak. Platformumuza dahil olmak isterseniz hesabınızla giriş yaptıktan sonra, daha sonra size ileteceğimiz ekip linkine tıklayarak veya uygulamada "Ekibe kodla katıl" kısmına ileteceğimiz ekip kodunu yazarak hesabınız üzerinden Mezunlar Platformu ekibine dahil olabilirsiniz.

Formu görüntülemek için tıklayınız

Yayınlanma Tarihi : 28.1.2021
Bir Başkadır Dizisinin Analizi

Etkinlikte İYYÜ Psikoloji Kulübü yazmanı Gökçe Gülizar Akyüz eşliğinde “Bir Başkadır” dizisi psikoloji perspektifiyle ele alarak analiz edildi. Saat 19:00’da başlayan etkinliğe T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencileri katılım sağladı.

Yayınlanma Tarihi : 28.12.2020