Anasayfa / Akademik / Fakülteler / Güzel Sanatlar Fakültesi
Aktivite ve Duyurular
Galeri Yeni Yüzyıl’da Sanat Atölyesi Açıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Galeri Yeni Yüzyıl Sergi Salonunda “Sanat Atölyesi” açılışı yapıldı.

Ethica Sergisiyle yapılan açılışa, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Nazmi Özturna, Grafik Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı Aria, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Dr. Öğr. Üyesi Özbalcı Aria “Bugün Ethica Sergisiyle beraber Galeri Yeni Yüzyıl’da Sanat Atölyemizin açılışını yaptık. Salonumuz, sergilere ev sahipliği yapmanın yanı sıra, sene boyunca alanında uzman akademisyenlerimizin desteği ve yönlendirmeleriyle birlikte herkese açık bir sanat atölyesi olarak da hizmet verecek. Sanata yatkınlığı olsun olmasın, hevesi olan her bireyi atölye çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.

Yayınlanma Tarihi : 26.7.2022
Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı Aria Sanatta Eleştiri Sergisine Katıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı Aria, Cap Gallery'nin düzenlediği  Sanatta Eleştiri Sergisine Say Something Monalisa isimli eseriyle katıldı.

Yayınlanma Tarihi : 19.7.2022
Öğr. Gör. Fatemeh Saba JAFARİ’nin “ONÜÇ” İsimli Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Fatemeh Saba JAFARİ’nin Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen “Türk Dünyası Öykü Festivali” kapsamında gerçekleştirdiği “ONÜÇ” (Dede Korkut’un Yeni Bulunan Onüçüncü Hikayesi) adlı kişisel sergisi 2 Haziran-23 Haziran 2022 tarihleri arasında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde sergilenecek.

Sergi açılışına Zeytinburnu Belediye Başkanı Sn. Ömer Arısoy , Zeytinburnu Kaymakamı Sn. Zekeriya Güney, Türk Edebiyatı Vakfı Başkanı Sn. Serhat Kabaklı, İYYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sn. Suat Nazmi Özturna, Azerbaycan Yazıcılar Birliğinin Başkanı Sn. Anar Muallime, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Necip Tosun katılım sağladı.

Yayınlanma Tarihi : 14.6.2022
Dr. Öğr Üyesi Ümran Özbalcı Aria Mail Art Exhibit 2022 Spontaneous Inspıratıon Sergisine Katıldı

İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ümran Özbalcı Aria, The ARTLIFE Foundation’da gerçekleştirilen Mail Art Exhibit 2022 Spontaneous Inspıratıon sergisine “Abstract Forms” (Soyut Formlar) isimli eseriyle katıldı.

Sanatçı: Ümran Özbalcı Aria

Eser adı: Abstract Forms(Soyut Formlar)

Teknik: Mixed Media on Paper(Kağıt Üzerine Karışık Teknik)

Yıl: 2022