Ünlü Araştırmacı Adil Gür Öğrencilerle Buluştu

Adil Gür İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne Konuk Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi “İletişim Seminerleri”, öğrencilerini iletişim sektörünün profesyonel isimleriyle buluşturmaya devam ediyor. İletişim Fakültesi’nin bu haftaki konuğu, özellikle seçim dönemlerinde yaptığı başarılı anketlerle tanınan ünlü araştırmacı Adil Gür oldu.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen söyleşide Adil Gür, iletişim fakültesi öğrencileriyle “Kamuoyu Araştırmaları” üzerine bir söyleşi yaptı. Türkiye’de kamuoyu araştırması yapmanın zorluklarından bahseden Adil Gür, başarılı bir araştırma yapmanın püf noktalarını da öğrencilerle paylaştı. Seçim dönemlerinde yaptıkları başarılı tahminlerin “doğru örneklem, doğru sorular ve doğru ekip” üçlüsünün birleşmesinden kaynaklandığına değinen Adil Gür, konuşmasının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

İlgi ile takip edilen seminerin sonunda Adil Gür’e İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.