IX. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarına Katıldık

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi International Student’s Office Koordinatörlüğü, Avrupa’da Türk Yükseköğretim sistemini uluslararası platformlarda tanıtabilmek için, eğitim kurumlarını tek çatı altında toplayan TRUCAS eğitim ve danışmanlık firmasının düzenlediği IX. Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı (Hollanda ve Almanya) etkinliğe katıldı.

Etkinlikte yer alan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ekibi, üniversite adaylarına lisans, ön lisans programlarını, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde okumanın ayrıcalıklarını, ve üniversitenin kampüsünü genel olarak tanıttı.

Öte yandan, International Student’s Office Ekibi, Türkiye'de Yüksek öğrenim görmek isteyen aday öğrencilere, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin Eğitim-Öğretim konusundaki tecrübelerini, imkanlarını, güçlü eğitim kadrosunu, sanat ,bilim, iletişim ve diğer alanlardaki eğitim faaliyet ve çalışmalarını aktararak, aday öğrencileri İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesine davet etti.

Almanya‘nın Köln şehrinde gerçekleşen organizasyonda, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin standını ziyaret eden Eğitim Ataşesi Prof. Dr. Mustafa Gençer ve Başkonsolos Hüseyin Emre Engin ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi International Student’s Office Genel Koordinatörü Sn. Gülhan Karaca’nın gerçekleştirdiği sohbette, üniversitemiz hakkında genel bilgiler veren Sn. Karaca, Almanya da bulunan öğrencilerin neden İstanbul Yen Yüzyıl Üniversitesini tercih etmesi gerektiğini dile getirdi.