Spor Yaralanmalarına Genel Yaklaşımlar-II

Değerli Katılımcılar,

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak, Spor Yaralanmalarına Genel Yaklaşımlar konulu Sempozyumun 2.sini düzenlemenin gururu ve heyecanı icindeyiz. Sempozyumumuz 05 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılacaktır.

Spor Yaralanmalarına Genel Yaklaşımlar konulu Sempozyumumuzun 1.sinde gerçekten Spor Yaralanmlarında genel bir değerlendirmeyi uygun bulduk. Her biri, birbirinden değerli Akademisyenlerimizin destekleriyle Multidisipliner bir yaklaşımla ele aldığımız sempozyumumuza 500’e yakın bir katılım olması bizi hem çok mutlu etti hem de daha iyisini yapma konusunda heyecanlandırdı, umutlandırdı. Bu şevkle 2.sini organize etmeyi planladığımız sempozyumumuzda biraz daha spesifik konulara değinmeyi uygun bulduk.

Düzenleme kurulumuzun değerlendirmesi ve destekleriyle bu seneki konumuzu “Diz Bölgesinde Görülen Spor Yaralanmaları”na ayırmayı uygun bulduk. Sporcularımızın sağlığı ile bire bir ilgilenen Takım Doktorlarımız, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarımız, Spor Hekimlerimiz, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanlarımız, Egzersiz Fizyologlarımız ve Spor Yaralanmaları alanında hizmet vermekte olan Fizyoterapistlerimizin değerli katkılarıyla zenginleştirilmiş olan sempozyumumuz bir açılış konferansı,
5 oturum ile 18 ayrı konuyu irdelemektedir. Her biri konusunda uzmanlaşmış olan konuşmacılarımızın değerli katkıları ile bilgilerimizi güncelleme fırsatı yakalayacağımız sempozyumumuza, katılımlarınız sempozyumumuzun değerini artıracaktır.

Bilimsel ve sosyal paylaşımlarının üst düzeyde olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım,

Prof. Dr. Mehmet ÜNAL

- Arzu DAĞ, arzu.dag@yeniyuzyil.edu.tr

- Enes KARA, enes.kara@yeniyüzyıl.edu.tr

- Hilal BERBER, hilal.berber@yeniyuzyil.edu.tr

İletişim Adresi : İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Topkapı Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi
Maltepe Mahallesi Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 P.K. 34010
Cevizlibağ / Zeytinburnu / İSTANBUL
Tel : 444 50 01
Faks : 0 212 481 40 58

• SEMPOZYUM KATILIM FORMU

* Lütfen katılım belgesi alabilmek için "Katılım Formunu" doldurunuz.