24 – 25 Mayıs 2017

“Sağlık Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu-2”

“Sağlık Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu-2” 24-25 Mayıs 2017 Tarihinde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Erhan Akgüç Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Sempozyuma; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Üst Düzey Yetkilileri, İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Müfettişleri, OHSAD Başkanı, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Ulutin, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü ile alanındaki uzman akademik kadro katılım sağlayacaktır.

Sempozyum programını aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.