Nustil Firmasını Ziyaret Ettik

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2.sınıf öğrencileri ile 27.12.2016 tarihinde Nustil firması bünyesinde yer alan Glutensiz Türkiye Akademisi mutfağına teknik gezi düzenlenmiştir.

Ürün Geliştirme ve Satış Müdürü Ebru ERDOĞAN liderliğinde glutensiz un ve glutensiz diğer tahıllar kullanılarak öğrencilerle birlikte ev ekmeği, pesto soslu makarna, chialı yılbaşı kurabiyesi, bazlama ve ekmek tatlısı yapılmıştır.

Öğrencilerin gruplar halinde yapmış oldukları tarifler jüri tarafından değerlendirilmiş ve kazanan gruba ‘Biocard Çölyak Hızlı Tanı Testi’ hediye edilmiştir.

Etkinlik sonunda öğrenciler teorik bilgilerini pratiğe dönüştürmekten oldukça keyif almış ve firma yetkilileri öğrencilerin bilgi ve becerilerinden memnun kalarak bu başarılarını katılım belgesi ile ödüllendirmiştir.