MYO Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı ve Kutlama

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Öğrenim Yılı Güz Dönemi değerlendirme toplantısı 3 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erol ÜLGEN başkanlığında yapılan toplantıda, Meslek Yüksekokulu’nun sorunsuz ve başarılı bir öğrenim dönemi geçirdiğinden söz edilerek, gelecek dönem için gerekli olan akademik ve teknik hazırlıklar konuşuldu.

Toplantı sonunda ise doktora öğrenimlerini 2016 yılında tamamlayan ve yardımcı doçent olarak atanan Radyo Televizyon Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sezin KIPÇAK ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aral NOYAN için bir kutlama töreni düzenlenerek, kendilerine akademik ve çalışma hayatlarında başarılar dilendi.