Muammer Elveren Üniversitemizdeydi

Tecrübeli Gazeteci Muammer Elveren İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin düzenlediği “İletişim Seminerleri”nin bu haftaki konuğu, yaptığı başarılı haberlerle tanınan ünlü gazeteci Muammer Elveren oldu.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen söyleşide Muammer Elveren, iletişim fakültesi öğrencileriyle “Gazetecilik ve Yurtdışı Muhabirliği” konularındaki bilgi ve tecrübelerini aktardı. 38 yıl boyunca farklı ülkelerde temsilcilik görevlerinde bulunan Muammer Elveren, yurtdışında gazetecilik yapmanın önemini vurgulayarak gazetecilik ilkelerinin altını çizidi. Meslek hayatı süresince başından geçen sayısız olayın bir kısmını aktaran Muammer Elveren, habercinin her koşul ve her durumda objektif olması gerektiğini vurguladı.

Söyleşinin sonunda Muammer Elveren’e İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.