Mezuniyet Sevinçlerine Ortak Olduk

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Senato Salonunda, 2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans Bölümü yabancı öğrencilerine mezuniyet töreni yapıldı.

Törene Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu, Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Olay Gülhan Karaca, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Suna Şahin, İşletme Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esra Demirbaş, Libya Öğrenci Temsilcisi Gıyaseddin Haznevi ve Libyalı öğrenciler katıldı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü mezunu Libyalı öğrencilere yüksek lisans diplomaları; İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve Rektör Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu tarafından takdim edildi.

İşletme Yüksek Lisans mezunu öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve aldıkları iyi eğitim sebebiyle Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu’na, Rektör Prof. Dr. İ. Yaşar Hacısalihoğlu’na ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Olay Gülhan Karaca'ya plaket verdiler.

Fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.