Mesleğin Fragmanı

1. Kariyer ve Gelişim Günleri

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KONSEYİ 1.KARİYER VE GELİŞİM GÜNLERİ'NİN ilk programı olan ve Hukukçular Derneği’nin desteklediği “ Mesleğin Fragmanı “ adlı konferans 03.03.2016 tarihinde Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti.

Sunuculuğu Hukuk Fakültesi 3.Sınıf öğrencisi Begüm ÖLMEZ’in yaptığı konferansta açılış konuşmalarını, Hukukçular Derneği adına Öğr. Gör. Emine YILDIRIM ve Öğrenci Konsey başkanı Recep Ali SARI yapı.

Konferansın moderatörlüğünü İYYÜ Hukukçular Kulübü temsilcisi Ahmet Emre YUTAN yaptı.

Avukat Nihat VANLI, Büyükçekmece Hukuk Hakimi Ahmet Cahit İYİLİKLİ ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Abdullah İSLAMOĞLU hukuk alanındaki tecrübelerini, bilgilerini ve mesleğin bilinmeyenlerini öğrencilerle paylaştı.

Konferansın sonunda Avukat Nihat VANLI, Büyükçekmece Hukuk Hâkimi Ahmet Cahit İYİLİKLİ ve Yard. Doç. Dr. Abdullah İSLAMOĞLU’na teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Konferans sonrasında 150 katılımcıya sertifikaları verilerek teşekkür edildi.