İş Sağlığı Ve Güvenliği Günleri 9

ETKİNLİK KURUMSAL KİMLİK

Etkinliğin Adı : TC. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri 9

Düzenleyen : İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü

Etkinliğin Formatı : Panel

Etkinlik Tarihi : 2 Mart 2016 Çarşamba 13.00-16.00

Tarih: 02 Mart 2016, Saat: 13.00-16.00

Yer: TC. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Alev Ofluoğlu Konferans Salonu

12:30 -13:00 BISTRO İKRAM KARŞILAMA

13:00 -13:05 Sunucu Açılış (Öğr. Gör.Aliye KAŞARCI HAKAN)

İSTİKLAL MARŞININ OKUNMASI

13:10-13:25 Neden İş Sağlığı Güvenliği?

Prof. Dr. Cüneyt ULUTİN

PANEL KONUŞMACILARI

13:30-14:00 İşyerlerinde Karşılaşılabilecek Patlayıcı Ortamlar ve Patlamadan Korunma Dokümanı

Yrd. Doç. Tahsin Aykan KEPEKLİ

14:00-14:30 İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimlerinin Mevzuatlar Çerçevesinde Denetlenmesinde Pratik Bilgiler

Koray DAVER

14:30-14:45 İKRAM MOLASI

14:45-15:55 TARTIŞMA

15.55-16.00 KAPANIŞ KONUŞMASI (Öğr. Gör.Aliye KAŞARCI HAKAN)

KATILIMCI TEŞEKKÜR BELGELERİNİN VERİLMESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü’nün işbirliği ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nün ortaklaşa düzenlediği “İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri 9. Paneli” 2 Mart 2016 Çarşamba Günü üniversitemiz ev sahipliğinde Alev Ofluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi gibi pek çok üniversiteden akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra Balıkesir, Bursa, Edirne, Muğla ve Bolu’dan da çok sayıda İş güvenliği uzmanı, İşyeri hekimi ve alana ilgi duyan 350’nin üzerinde davetli panele iştirak etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Sayın Süleyman Bakan ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cüneyt Ulutin’in açılış konuşmalarının ardından Yrd. Doç. Dr. Tahsin Aykan Kepekli “İşyerlerinde Karşılaşılabilecek Patlayıcı Ortamlar ve Patlamadan Korunma Dokümanı” ve Koray Daver “İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimlerinin Mevzuatlar Çerçevesinde Denetlenmesinde Pratik Bilgiler” başlıkları altında değerli bilgilerini katılımcılar ile paylaştılar. Konuşmalarından sonra gerçekleştirilen “Soru-Cevap-Tartışma” kısmında özellikle sektörel bazda sorunlar tartışılarak çözüm önerileri getirildi.

Tüm katılımcıların büyük ilgi gösterdiği panelimiz İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cüneyt Ulutin’in konuşmacılara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından son buldu. Katılımcıların memnuniyetlerini dile getirdikleri panel sonunda “İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri 10. Panel”de İstanbul Üniversitesi’nde tekrar bir araya gelmek üzere sözleşildi.