Geçmişten Günümüze Kadının Toplumdaki Yeri

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü'nün Etkinliği…

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” anması için Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Nurten DAYIOĞLU ile bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik akademisyenlerin ve öğrencinin yoğun katılımıyla Alev Ofluoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Konferansa başlamadan önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da şehit düşmüş kahraman Türk askerleri için saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Açılışını Atatürkçü Düşünce Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Eczacılık Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Mehtap KUTBAY’ın yaptığı son zamanlarda artan kadın cinayetlerine değinen konuşmasından ardından Yrd. Doç. Dr. Nurten DAYIOĞLU, “Geçmişten Günümüze Kadının Toplumdaki Yeri” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül TOPAL SARIKAYA’nın konuşmacılara çiçek takdiminden sonra etkinlik sona erdi.