DGS ve KPSS Kursları

Beyaz Kalem Akademi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İş Birliği…

Beyaz Kalem Akademi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) iş birliği kapsamında Üniversitemizde lisans ve ön lisans öğrencilerinin kariyerinde büyük önem taşıyan DGS ve KPSS sınavları için kurslar verilmesi planlanmaktadır. Projenin tanıtım konferansı Alev Ofluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Konferansa Beyaz Kalem Akademi Hocalarından Cavit Ardınç (Tarih), Selvi Ardınç (Türkçe), Emre Korcan (Ölçme-Değerlendirme, matematik ), İlhan Taş (Rehberlik) katıldı.

Katılımcılar, “KPSS ve DGS sınavlarıyla ilgili bilgilendirme”, “sınav tarihleri”, “soru sayıları”, “tercihler”, “standart sapma”, “puan hesaplama, atamalar”, “ders çalışma programları”, “sınavlarda öncelik verilmesi gereken sorular”, “ders konularına göre sınavdaki soru dağılımı”, “sınavlarda nasıl başarılı olunur” gibi, öğrencilerin hep merak ettiği önemli konular hakkında bilgi verdiler.

Beyaz Kalem Akademi Hocaları sunumlarının ardından, öğrencilerin sorularını cevapladılar.