Adalet Bölümü Öğrencilerine Mesleki Bilgilendirme Semineri Yapıldı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda, Öğr. Gör. Hande Y. GÜVENDİK moderatörlüğünde Adalet Bölümü öğrencilerine mesleki bilgilendirme semineri yapıldı.

Seminere Tasarı Kurumları Eğitim Danışmanı Aziz BEKTAŞ, İstanbul Adalet Komisyonu Personel Alım ve Eğitim Koordinatörü Aziz ERSAN ve Tasarı Kurumları Eğitim Danışmanı Onur DEMİR katıldı. Açılış konuşmasını İstanbul Adalet Komisyonu Personel Alım ve Eğitim Koordinatörü Aziz ERSAN yaptı. ERSAN, KPSS puanlarından bahsederek, adliyelere personel alımı ve adliyelere giriş şartları hakkında öğrencilere önemli bilgiler verdi. “Zabıt Kâtipliği” alımlarının yoğunlukta olduğunu vurgulayan ERSAN, öğrencilerin sorularını alarak konuşmasını sonlandırdı.

Tasarı Kurumları Eğitim Danışmanı Onur DEMİR; KPSS ve DGS sınavları hakkında öğrencileri bilgilendirerek DGS’de soru sayısı ve sınav süresine değindi. Öte yandan DEMİR, ÖBP puan hesaplamaları konusunda öğrencileri aydınlattı.

Konferansta son olarak Tasarı Kurumları Eğitim Danışmanı Aziz BEKTAŞ söz aldı. BEKTAŞ, öğrencilere DGS sınavı ve puanları hakkında bilgilendirme yaparak okul puanlarının önemine değindi. Öğrencilerin soruları ile konuşma sona erdi. Konferansın sonunda Tasarı Eğitim Kurumlarının yaptığı çekilişle 2 öğrenciye DGS kitabı hediye edildi. Katılımcılara Mesleki Bilgilendirme Seminerine katılımlarından ötürü teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.