Üniversitemiz Lider Kadınlar-2 Paneline Ev Sahipliği Yaptı

title

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İYYÜ), “Lider Kadınlar 2” Paneline ev sahipliği yaptı. Ekonomi Dünya Dergisi tarafından düzenlenen panel; basın, akademi, pazarlama, satış, marka, finans alanındaki lider kadınların katılımıyla gerçekleşti.

03.05.2019 Cuma Günü Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda yapılan etkinliğin açılış konuşmasını İYYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya yaptı.

Haber Spikeri- Program Sunucusu  Gül Gülmez'in sunumuyla gerçekleşen panelde;  Gazeteci /Yazar/ Women TV Genel Yayın Yönetmeni  Ahu Özyurt, Ekonomist-Gazeteci  Özlem Dalga,  Stratejik Yönetim ve Finans Danışmanı  Sezer Taştemel Koyun, Haber Sunucusu-Gazeteci  Neşe Berber, Ekonomist-Yazar  Dr. İlknur Üner ve Akademisyen-İletişim Uzmanı  Özgenur Kurtuldu sunumlarını gerçekleştirdi.

Panelde; yönetim, yöneticilik ve liderliğe ilişkin değerli bilgiler aktarıldı.

Yayınlanma Tarihi : 7.5.2019