Yeniyüzyıl Paramedikleri Üniralli 2.'si

Üniversitemiz Paramedikleri “ÜNİRALLİ” yarışmasında genel sıralamada 2.’lik kupası alarak bizleri gururlandırdı. Bu yıl Paramedik Derneği (PAR-DER) İstanbul İl Komisyonu tarafından 21-22 Ekim tarihlerinde Avrupa Komuta Kontrol Merkezi’nde 2.’si düzenlenen, Ulusal Üniversiteler Arası Ambulans Rallisi’ne Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Örgün Öğretim Programı öğrencilerinden Merve Aydemir, Eda Buz, Semih Yıldız ve Efekan Kirkit ile İkinci Öğretim Programı öğrencileri Mehmet Şahin Açıkgöz, Kenan İşeri, Merve Özdemir ve Oğuzhan Salman katılarak Üniversitemizi temsil etti.

“Triyaj”, ”Travma”, ”Medikal”, ”Taşıma” ve “Çevresel Aciller” olmak üzere 5 etaptan oluşan yarışmada 23 ekip içinde, genel sıralamada İlk ve Acil Yardım Örgün Öğretim Programı 2.’lik kupasını kaldırdı. Kupanın yanı sıra; İlk ve Acil Yardım Örgün Öğretim Programı Travma etabı 1.’liği ve Çevresel Aciller etabı 3.’lüğü ile İlk ve Acil Yardım İkinci Öğretim Programı Taşıma etabı 3.’lüğünü kazanarak madalya aldılar.

Gerçek hayatta da aynı başarıyla nice hayatlar kurtarmalarını dileyerek, öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.