Türk Deniz Taşımacılığı

Türk Deniz Taşımacılığının Dünyadaki Yeri

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nün düzenlediği, deniz taşımacılığının incelendiği etkinlikte Denizciler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Argıç konuk oldu.

Sayın Argıç, “Türk Deniz Taşımacılığının Dünyadaki Yeri” başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimize Türk Deniz Taşımacılığı hakkında genel bilgiler verdi. Bu alanla ilgili son yıllardaki gelişmeleri örneklerle birlikte dinleyiciler ile paylaşan Sayın Argıç, öğrencilerimizden gelen sorular doğrultusunda Türkiye-Rusya arasındaki deniz ticaretinin hacmine ve yapısına da değindi.

Seminerin sonunda Sayın Serdar Argıç’a İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Nizar Aslan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.