Tıp Fakültesi Öğrencileri Uygulamalı Eğitime Başladı

Tıp Fakültemizin yeni eğitim yılına başlaması nedeniyle Özel Gaziosmanpaşa Eğitim Hastanemizin konferans salonunda açılış töreni yapıldı.

Törene Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk İşeri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Topal Sarıkaya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demir Budak, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İmer Okar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cüneyt Ulutin, Rektör Danışmanı Dursun Öztürk, Genel Sekreter Selahattin Üçgün, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekim Dr. Sedat Azak ve diğer akademisyenler katıldı.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri hastayla ilk kez karşı karşıya geldikleri uygulamalı eğitime başladı.

Eğitim hayatına 2012 – 2013 döneminde başlayan İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri dördüncü dönemlerini afiliye olduğumuz Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde stajla sürdürecekler. Öğrenciler iç hastalıkları, genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum ve radyoloji gruplarında başlayıp 1 yıl boyunca stajlarını tamamlayacaklar.

Geleceğin doktorları ilk dersi İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demir Budak'tan aldı.