Kariyer Günleri

Üniversitemiz Lojistik MYO Bölümü tarafından yeni eğitim ve öğretim yılında düzenlenmesi planlanan 'Lojistik Sektör Buluşmaları' konferanslar dizisinin ilki BTA Yiy. İç. Hiz. AŞ Tedarik Planlama Müdürü Aydın SARIKAYA’nın konuşmacı olarak katıldığı 'Tedarik Zinciri’nde Planlama ve Talep Tahmini' başlığı altında düzenlenmiştir. Sunum öğrencileriz tarafından ilgiyle dinlenmiş, kariyer ipuçları not edilmiştir.

Horoz Lojistik Alarko Carrier Depo Gezisi

Üniversitemiz Lojistik MYO Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileriyle 'Sektörel Teknik Gezi Ziyaretleri'nin birincisi kapsamında Gebze OSBO yer alan Horoz Lojistik’in Alarko Carrier operasyonunu yöneten 10.000 m2 lik deposu ziyaret edilmiştir. Gezi kapsamında depo operasyonları aşamaları olan mal kabul, depolama, stok yönetimi ve dağıtım operasyonları uygulamalı olarak yerinde görülmüştür. Öğrenciler muhtemel çalışma ortamları ve depo operasyon işleyişi hakkında bilgi sahibi olmuştur.

Logitrans Uluslararası Lojistik Fuarı Gezisi

Üniversitemiz Lojistik MYO Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileriyle 'Sektörel Teknik Gezi Ziyaretleri'nin kapsamında 18-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası katılımcıların olduğu Logitrans 2015 fuarı ziyaret edilmiştir. Sektörde faaliyet gösteren yurtiçi ve yurt dışı firmalar hakkında bilgi sahibi olunmuştur, yüz yüze görüşmelerle staj ve iş olanakları konusunda fikir alış verişinde bulunulmuştur.