Güngören Kentsel Dönüşüm Projesi Paneli

Güngören Kentsel Dönüşüm Projesi Tartışıldı

Kentsel dönüşümün yeşil alan fırsatına dönüştürülme yöntemleri “Güngören Kentsel Dönüşüm Projesi Paneli”inde enine boyuna tartışıldı. Panele İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Evci, Yrd. Doç. Dr. Celal Kızıldeli, Öğr. Gör. Ahmet Turhan Altıner, Öğr. Gör. Mehmet Zafer Akay, İstanbul Üniversitesi Öğr. Gör. Canan İnal, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehircilik Fakültesi Öğr. Gör. Levent Yarar konuşmacı olarak katıldı.

Mimarlık Fakültesi bölüm öğrencileriyle geçen yıl Güngören üzerine bir kentsel dönüşüm projesi planladıklarını Prof. Dr. Fikret Evci, kentsel dönüşüm üzerine çalışmaların şu anda çok revaçta olduğunu bu tür çalışmaların İstanbul geneline yayılmasını hedeflediklerini ifade etti.

Paneli İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden harita mühendisleri, duyarlı, sorumluluk sahibi çağdaş bir Güngören’li emekli avukat ile çok sayıda öğrenci, akademisyen ve medya mensubu takip etti.