Bay İfade Motive Etti

İfade ve Motivasyon Eğitmeni Bay İfade, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ndeydi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin bu haftaki konuğu Türkiye'nin ilk ve tek ifade ve motivasyon eğitmeni Volkan AKAY’dı.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen “BIKTIMM LAAAN” isimli motivasyon semineri öğrenci ve öğretim üyeleri tarafından ilgi ile takip edildi. Bay İfade Volkan Akay verdiği ifade ve motivasyon seminerinde, güçlü ifade için samimiyetin önemli olduğunu vurguladı. Başarılı ve mutlu olmak için kalıpların dışına çıkmanın ve cesur olmanın gerektiğini de ifade eden Bay İfade, katılımcıların motivasyon konusundaki algılarını geliştirmesine yardımcı oldu.

Volkan Akay’a seminerin sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Aziz tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.