Algı Yönetimi ve Küresel Para Savaşları

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından “Geleneksel Vizyon Seminerleri” kapsamında 26 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen etkinlikte Aydın Üniversitesi İİBF– Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu ve Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Yazar Sefer Darıcı’ konuk olarak katıldılar.

Seminerde yeni küresel savaşların nasıl yapıldığı, Ülkelerde çıkarılan kaoslara aslında kimlerin hizmet ettiği, Hayranlıkla izlediğimiz Hollywood filmlerinin Amerikan sineması sektörünün masum birer parçası olup olmadığı, gerçeklik eşiği, bilinçaltı mesaj teknikleri ve tarihi örneklerle detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu ve Öğretim Gör. Sefer Darıcıya seminerin sonunda Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erol Ülger tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edilmiştir.