Anasayfa / Akademik / Yüksekokullar / MYO
Aktivite ve Duyurular
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Radyo-Televizyon Programcılığı öğrencileri Sakıp Sabancı Müzesi’ni ziyaret etti.

Proje Yönetimi ve Uygulamaları dersi kapsamında dünyaca ünlü Çinli sanatçı Ai Weiwei’in porselen çalışmalarının yer aldığı aynı zamanda hem hayat hikâyesinin, hem de onun el sanatları geleneğine ve sanat tarihine yaklaşımının izlerini taşıyan sergisini ziyaret eden Radyo Televizyon Programcılığı öğrencileri, Sakıp Sabancı Müzesi’nden ve sergiden oldukça etkilendiklerini belirttiler.

Radyo-TV Programcılığı Öğretim elemanları eşliğinde Sakıp Sabancı Müzesi’nde yer alan sabit sergileri de ziyaret eden öğrenciler bol bol fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.