Anasayfa / Akademik / Yüksekokullar / MYO
Aktivite ve Duyurular
Pera Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Ajansı Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından 20 Kasım 2017 tarihinde ''Geleneksel Vizyon Seminerleri'' gerçekleştirildi.

Pera Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Ajansı'nın Genel Koordinatörü Levent Kaplangı'nın katılımıyla gerçekleşen söyleyişide, ''Kültür ve Sanat İlanları'' ve ''Ajansların İşleyişi'' konuları ele alındı.

Söyleyişi sonunda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ebru Hançer ve Öğretim Görevlisi Aydan Varol Şentürk tarafından Levent Kaplangı'ya teşekkür belgesi takdim edildi.

15. İstanbul Bienalini Ziyaret Ettik

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, 6 Ekim 2017 tarihinde 15. İstanbul Bienalini ziyaret etti.

Öğr. Gör. Aydan VAROL ŞENTÜRK ve Dr. Öğr. Üyesi Aral NOYAN’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler öncelikle İstanbul Modern’deki sanat çalışmalarını incelenip, sonrasında Galata Özel Rum İlköğretim okuluna geçerek Pedro Gomez Egana’nın çalışmalarına göz attılar.

Fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Öğrencileri BEZE Danışmanlığı Ziyaret Etti

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri, 9 Kasım 2017 tarihinde BEZE Danışmanlığı ziyaret etti.

Firmanın kurucusu Bengü BİLİK, öğrencilerle 30 yılı aşkın olan tecrübelerini paylaştı. Bilik, firmanın kuruluş sürecini aktardıktan sonra, iş akışı, kriz ve etkinlik yönetimi konularında bilgiler verdi.

Öğrenciler, sektörün öncülerinden olan BEZE Grup yetkililerine merak ettikleri soruları sorarak, bir halkla ilişkiler kampanyasının oluşum ve uygulama aşamaları hakkında bilgiler edindiler.

Etkinliğin sonunda, MYO Müdür Yardımcısı Ebru HANÇER, Dr. Öğr. Üyesi Aral NOYAN ve Öğr. Gör. Aydan VAROL ŞENTÜRK tarafından, Bengü BİLİK’E çiçek taktimi yapılarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Dijital Pazarlama Uzmanı Bahri Can Uysal Konuğumuz Oldu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü tarafından, 10 Mart 2017 Tarihinde Geleneksel Vizyon Seminerleri kapsamında Senato Salonunda bir söyleşi gerçekleştirildi.

Socialtouch’ın Dijital Pazarlama uzmanı Bahri Can Uysal’ın katılımla gerçekleşen söyleşide, “Dijital Pazarlama” ve “Sosyal Medya” konuları ele alındı.

Uysal, dijital medyanın nasıl ilerlediğini, geleceğini, sosyal medyanın pazarlamadaki gücünü ve fikir üretim aşamasını interaktif bir şeklide öğrencilerle paylaştı.

Söyleşi sonunda Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ebru Hançer ve Müdür Yardımcısı Ahmet Yalçınkaya tarafından Bahri Can Uysal’a “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Anadolu Ajansı'nı Ziyaret Etti

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri 11 Kasım 2016 Tarihinde Anadolu Ajansı'nı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı yetkilileri öğrencilerle yaptıkları söyleşide, sosyal medyayı geleceğin en etkin haber ve iletişim mecrası olarak gördüklerini belirterek, Anadolu Ajansı olarak sosyal medya ağlarının kullanımına büyük önem verdiklerini ifade ettiler.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Anadolu Ajansı yetkilileri, Türkçe´nin yanı sıra İngilizce, Arapça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Rusça, Kürtçe, Fransızca, Arnavutça ve Farsça olmak üzere toplam 11 dilde haber üretip yayın yaptıklarını belirttiler.

Anadolu Ajansının bütün birimlerini gezen ve bilgi edinen öğrenciler, ziyaret sonunda fotoğraf çekilerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

ETKİNLİK YÖNETİMİ

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım programı öğrencilerinin ve eğitmenlerinin katılımıyla 20 Kasım Cuma günü proje yönetim kapsamında Senato salonunda bir söyleşi gerçekleştirildi.

Marche Event Management ‘ın Genel Kordinatörü Sedef Eras ve Tuğba Umur’un katılımıyla gerçekleşen söyleşide Halkla İlişkiler’in temel faaliyetlerinden “Etkinlik Yönetimi” konusu ele alındı. Organizasyon faaliyetleri, içerikleri, konsepti, outline hazırlanışı, brief sunumu, case study çalışmaları ve mesleki yaşamlarındaki anekdotları öğrencilerle paylaştılar.

Konuklar söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Meslek Yüksek Okulu Mdr Yrd. Ebru Hançer ve Öğr. Gör. Aydan Şentürk tarafından Sedaf Eras ve Tuğba Umur’a Teşekkür Belgesi takdim edildi

ALGI YÖNETİMİ VE KÜRESEL SAVAŞLAR

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından “Geleneksel Vizyon Seminerleri” kapsamında 26 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen etkinlikte Aydın Üniversitesi İİBF– Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu ve Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Yazar Sefer Darıcı’ konuk olarak katıldılar.

Seminerde yeni küresel savaşların nasıl yapıldığı, Ülkelerde çıkarılan kaoslara aslında kimlerin hizmet ettiği, Hayranlıkla izlediğimiz Hollywood filmlerinin Amerikan sineması sektörünün masum birer parçası olup olmadığı, gerçeklik eşiği, bilinçaltı mesaj teknikleri ve tarihi örneklerle detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu ve Öğretim Gör. Sefer Darıcıya seminerin sonunda Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erol Ülger tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edilmiştir.