Anasayfa / Akademik / Yüksekokullar / MYO
Aktivite ve Duyurular
Dış Ticaret Programı Öğrencilerinin Örnek Davranışı
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Programı öğrencileri Yedikule Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluk dersleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler barınak çalışanlarına yardım ederek iş yükü paylaşımı yaptı.

Önemli ölçüde yardımlar ve hibelerle finansmanını sağlayan barınağa, Öğretim Görevlisi Eray Öztürk eşliğinde her pazartesi günü Dış Ticaret Programı öğrencilerinin destek sağlayacağı belirtildi.

Kahvaltıda Buluştuk
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programından mezun olacak 2. sınıf öğrencileri ile bölüm hocaları kahvaltıda buluştu.

Öğrencilerimiz Teşekkür Belgesi Aldı
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, bu süre zarfında sosyal sorumluluk projelerinde de üstün başarı gösterdikleri için "Teşekkür Belgesi" ile onurlandırdık.

Hayvan barınağı
Proje dersi kapsamında öğrencilerimizle Yedikule Hayvan Barınağı’nda gönüllü olarak çalışmaktayız.

Kermes
Her sene Yedikule Hayvan Barınağı için düzenlediğimiz kermes ile barınağın ürünlerini satarak yardıma muhtaç hayvanlar için para topluyoruz.

Girişimcilik
Düzenlediğimiz girişimcilik semineri ile öğrencilerimizin mezuniyet sonrası iş hayatlarına ışık tuttuk.

Havaalanı ziyareti
Öğrencilerimize Atatürk Havaalanı Serbest Bölgesini tanımak ve yerinde görme fırsatı sağladık.

Tegev Yılbaşı
Proje dersi kapsamında her sene geleneksel hale gelen yılbaşı etkinliğini Tegev gönüllüsü öğrencilerimiz ile organize ettik.

Mezuniyet
2014-2015 yılı mezuniyetimiz.