Anasayfa / Duyurular
Esra Zincirkıran Halkla İlişkiler Mesleğinde Yaratıcılığı Anlattı
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi, İletişim Proje dersleri kapsamında sektörde bulunan önemli isimleri öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin bu haftaki konuğu Hill & Knowlton Strategies Genel Müdürü Esra Zincirkıran’dı. Zincirkıran, geleceğin iletişimcilerine “Halkla İlişkiler” mesleğini anlattı.

Alev Ofluoğlu Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen etkinlikte, Zincirkıran iletişim öğrencilerine Türkiye’de Halkla İlişkiler mesleğinin profesyonelleşme sürecini anlattı.

Zincirkıran, Halkla İlişkiler sektöründe çalışmayı düşünen öğrencilere yabancı dil öğrenmeleri ve staj yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Halkla İlişkiler çalışmalarında, her kampanya ya da ürünün bir hikâyesi olması gerektiğini aktaran Zincirkıran, metin yazmanın ve yaratıcılığın kültürel birikimden beslendiğinin de altını çizdi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Zincirkıran’a konuşmasının sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resul İzmirli, “Teşekkür Belgesi” takdim etti.