"Kariyer Günleri" Programı

20.03.2017

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Temsilciliğinin düzenlediği ve açılış konuşmasını Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Evci'nin yapacağı "Kariyer Günleri" programı 2 oturum halinde gerçekleşecektir.

İstanbul Camii ve Eğitim -Kültür Hizmetleri Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İnşaat Mühendisi Ergin Külünk'ün konuşmacı olarak katılacağı 'İstanbul'un Yeni Simgesi Çamlıca Camii' konu başlıklı ve Dizayn VİP Kurucusu Otomotiv Sektörünün Çılgın Türk'ü Erbakan Malkoç'un konuşmacı olarak katılacağı 'Girişimcilik ve Başarı ' konu başlıklı "Kariyer Günleri " programı 21 Mart 2017 Salı günü 11.30-13.30 saatleri arasında Alev Ofluoğlu Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Program sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Tüm akademik ve idari personelimiz davetlidir.